Hrvatske Vijesti

Ženske oči su oduvijek bile najinteresantniji atribut koji je kroz povijest oslikavan i spominjan mnogo puta, a trepavicama daleko pomaže serum za trepavice. Žene kroz svoj pogled dijele svoje najintimnije emocije i unutrašnju ljepotu koju još dodatno naglašavaju lijepom šminkom.

No mnoge žene također vole biti izrazito prirodne i pokazati svoju ljepotu i bez šminke.

U tome im pomažu mnogi izvrsni kozmetički preparati i serumi koji omogućuju ono što je smatrano nemogućim.

Serum koji je zaintrigirao svaku ženu

Serum za rast trepavica često je dočekivan s podsmijehom. Mnoge su žene u startu odbacile mogućnost da postoji proizvod koji im može pomoći u dobivanju gustih i dugih trepavica. Većina je odustala i zbog cijene, jer zbog čega baciti novce ako se nismo uvjerili da proizvod djeluje?

Ali mogli biste se stvarno iznenaditi učinku ovog proizvoda!

Kako djeluje serum za rast trepavica?

Serum za rast trepavica funkcionira na principu da potiče rast trepavica i čini ih elastičnijima.

Trepavice rastu, iako polako, i prolaze kroz tri ciklusa: rast, mirovanje i ispadanje

Trepavice obično ispadaju u periodu od tri do šest mjeseci, s tim da na mjestu otpale trepavice vrlo brzo izrasta nova. Većina ljudi niti ne primjećuje tu izmjenu.

Kvalitetan serum za trepavice funkcionira na principu da produžuje period rasta trepavice pa ona naraste dulja  nego uobičajeno.

Bitno je naglasiti da svaki kvalitetan serum ne ometa pravi prirodno ciklus trepavice već samo produžuje vrijeme njenog rasta pa tako trepavice dobivaju na volumenu.


Serum za rast trepavica ima i mnoge druge prednosti

Najbolji serum za rast trepavica mora biti o bogat sastavom. Svakako je dobro da sadrži i vitamine i ovlaživače koji će pomoći trepavicama da postanu i ostanu elastične.

Serum ima i odličnu zaštitnu ulogu jer čuva trepavice od isušivanja i vanjskih štetnih faktora (kao što je na primjer nanošenje maskare).

Koristite serum koji je klinički testiran

Bitno je naglasiti da se bilo koji proizvod koji se koristi u blizini očiju mora dobro provjeriti i njegova proizvodnja se mora kontrolirati.

Uvijek provjerite je li serum koji kupujete prošao klinička testiranja i da li je odobren od strane oftalmologa.

Serum za trepavice je stvarno jednostavan za korištenje: nanesite ga jednom dnevno (prije spavanja) i kroz neko vrijeme promjena u ogledalu će biti očita.